Terug naar overzicht

Uitgelicht! Kevin van der Hoek

Kevin kreeg via onze gewaardeerde collega René Doezeman een belletje, met de vraag of Kevin voor H&S wilde komen werken. Kevin was snel overtuigd toen René aangaf dat het een baan is met veel variatie en veel leuke collega’s. Kevin heeft direct contact opgenomen met H&S en is uitgenodigd voor een gesprek. Toen Kevin bij H&S binnenkwam was er meteen de klik. Hij is de uitdaging aan gegaan en heeft daar tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van.

Kevin vindt vooral de variatie in het werk leuk. Geen dag is hetzelfde. De hoofdtaak is het aanslaan en het begeleiden van lasten. Dit kan door te werken met takels of met de kraan. Jij zorgt ervoor dat dit op een veilige en juiste manier gebeurd. Ook kan het als Rigger voorkomen dat je bijvoorbeeld voor een vrachtwagen aanloopt en deze over het terrein begeleid, om deze vervolgens te lossen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op stilstanden, een project van een aantal weken of soms maanden. Wanneer een project eindigt, ga je meteen weer door naar een nieuw project op een andere locatie. Hierdoor leer je steeds weer nieuwe mensen kennen. Kortom geen dag is hetzelfde!

Kevin ervaart de sfeer op de werkvloer als heel prettig. Daarnaast vindt hij het goed hoe je begeleid word door je collega’s op het moment dat je nieuw bent. Iedereen wil je alles leren, omdat ze zelf ook ooit zonder ervaring binnen kwamen.

Kevin is inmiddels al vijf jaar lang een gewaardeerde medewerker binnen het team van H&S. Wij kijken uit naar nog meer mooie jaren!