Werknemers

Bij H&S Detacheringen bieden we opleidingstrajecten aan voor gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers of kandidaten. Dit op het gebied van horizontaal en verticaal transport (riggers en machinisten), veiligheid, offshore, olie en gas, techniek en petrochemie.

Bent u op zoek naar een vaste baan of een functie op projectmatige basis in deze branches? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij detacheren onder andere specialisten als riggers, machinisten, veiligheidskundigen, stralingsdeskundigen, projectmedewerkers, flens- en torque monteurs, lassers, fitters en engineers.


Hoe werkt dit voor een werknemer?

Wij vinden we het belangrijk om de juiste baan te vinden voor onze werknemers. Op deze manier bouwen we een prettige en langdurige werkrelatie op, zowel met u als met de opdrachtgevers. Een werknemer is bij ons in dienst en wordt uitgeleend aan een organisatie. Uw directe werkgever blijft dus altijd H&S, ongeacht aan welk bedrijf u wordt uitgeleend.


Voordelen

Er zitten meerdere voordelen aan het werken bij H&S Detacheringen:

  • Gevarieerde werkervaring bij verschillende opdrachtgevers.
  • Veel kennis en ervaring opdoen, snel ontwikkelen en steeds beter worden in het vakgebied zonder dat u telkens van baan hoeft te veranderen.
  • In een korte tijd een groot netwerk van professionals.

Wij helpen u graag verder

Wij hebben altijd interesse in gespecialiseerde werknemers en gaan graag met u in gesprek om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Wilt u weten wat wij u voor mogelijkheden kunnen bieden of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt ons iedere werkdag bereiken en in het weekend zijn wij te bereiken op ons spoednummer.