Over H&S

H&S is de ontzorger voor zowel de klant als de medewerker op het gebied van horizontaal- en verticaaltransport.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van personeel voor shutdowns, bouw van plants en projectmatige ondersteuning. De professionals van H&S Detacheringen zijn goed getraind en gemotiveerd om u op een veilige en efficiënte manier voor kortere of langere tijd te ontzorgen en bij te staan. Door het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening en onze proactieve aanpak in de markt hebben wij duurzame relaties opgebouwd met onze klanten en werknemers. Mede hierdoor bieden wij oplossingen voor al uw personeelsvraagstukken, ongeacht de omvang.

Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), zijn wij VCU gecertificeerd en hebben wij een SNA keurmerk. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en professionele samenwerking.

Wij helpen u graag verder

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons iedere werkdag bereiken vanaf 07:00 tot 17:30 uur op 0591-314970.

Voorbereid

Onze medewerkers staan altijd goed voorbereid bij onze opdrachtgevers. Van passende werkkleding tot toegangspassen en overnachtingen voor langdurige projecten

Vakkundig

Al ons personeel is in bezit van de benodigde certificaten. Hierdoor leveren wij kwaliteit aan zowel onze medewerkers als opdrachtgevers. Voor iedere ambitieuze medewerker bieden wij verschillende doorgroeimogelijkheden.

(te) Vertrouwen

Wij komen alle afspraken na en proberen iedere vraag op te lossen. Daarnaast volgen wij altijd voor 100% het CAO. Dit alles maakt H&S voor zowel een medewerker als een opdrachtgever een betrouwbare partner.

Geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Neem contact met ons op.

Contact