Werkgevers

Bij H&S Detacheringen hebben wij veel professionals die u op een efficiënte en veilige manier van dienst kunnen zijn. Dit is een ideale manier voor u als werkgever om snel aan deskundig en gekwalificeerd personeel te komen. Dit kan voor ondersteuning op projectmatige basis, als vervanging voor een zieke werknemer of voor extra versterking tijdens drukke periodes zijn.


Hoe werkt dit voor een werkgever?

Bij H&S Detacheringen leveren we een transparante service, ondersteuning waar nodig en zijn we nauw betrokken bij het gehele proces. Onze specialisten zijn over de hele wereld beschikbaar voor zowel onshore als offshore.

Als werkgever hoeft u alleen maar aan te geven wat voor specialist u nodig hebt en wij nemen vervolgens de voorselectie voor onze rekening.

Omdat wij werken met een uitgebreide database vol geschikte, gekwalificeerde kandidaten kunnen wij snel schakelen. Ook in onverwachte situaties waarbij snel ondersteuning geboden is kunnen wij per direct personeel leveren. 


Voordelen

Het inschakelen van goed getrainde, gemotiveerde en ervaren specialisten is een stuk gemakkelijker als een werkgever het regelt via een deskundig bureau. Er zitten veel voordelen aan:

  • Via H&S Detacheringen schakelen werkgevers snel en gemakkelijk goed getrainde specialisten in.
  • Onze geleverde professionals brengen veel kennis en ervaring mee naar uw onderneming.
  • U als werkgever kan gedetacheerd personeel eenvoudig terugsturen in financieel mindere tijden.
  • Nieuw personeel komt met nieuwe ideeën, inspireren de meer ervaren werknemers en kunnen makkelijker veranderingen implementeren.

Wij helpen u graag verder

Wilt u weten wat wij u voor mogelijkheden kunnen bieden of wilt u een vacature bij ons aanmelden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons iedere werkdag bereiken en in het weekend zijn wij te bereiken op ons spoednummer.